Нашите Услуги


Монтаж на газов инджекцион

Монтаж на газов инджекцион


Васко-газ извършва монтаж, ремонт и продажба на италиански газови инжекциони с доказан произход и качество. С нащия над 15 годишен опит в монтажа на газови инжекциони и газови уредби ние можем да предложим най доброто от най-добрите производители на газови уредби на конкурентна цена. Васко газ е оторизиран севиз на ROMANO, BI GAZ, GGS. Васко газ е сервиз с доказано име и качество.

Диагностика на газов инджекцион

Диагностика на газов инджекцион


Васко Газ ЕООД изваршва кaчествена и прецизна диагностика и реглаж на много марки газови инжекциони и конвенционални газови уредби: ROMANO ,BI GAS GGS, AG ZENIT, EMER, OMVL REG, EME GAS, ZAVOLI, KING, REA GAS, EME GAS, RENCO LANDI, MIM GAS, FERONI, BSM и много други. Васко-газ разполага с необходимата диагностична апаратура за изваршване на прецизна диагноска на на газови инжекциони и газови уредби: Газ анализатор с осцилоскоп BOSCH, OBD скенер AEB, кодочетец TEXA и др.

Продажба на газови уредби и части

Продажба на газови уредби и части


Васко Газ ЕООД извършва продажба на газови уредби, газови инвекциони, резервни части и косумативи

Диагностика на бензин

Диагностика на бензин


За правилната и безпроблемна работа на газ е необходимо всички системи по двигателя да са в перфектно състояние. Ние разполагаме с необходимата апаратура и опит за диагностика на бензинови двигатели.

Ремонт на газови уредби и инджекциони

Ремонт на газови уредби и инджекциони


Васко Газ ЕООД извършва ремонт на италиански полски и бългаски газови уредби и газови инжекциони.

Лубриканти

Лубриканти


Автогазта и метанът са евтините горива на бъдещето. Те струват по-малко от бензина и намаляват замърсяването на околната среда. Автогазта и метанът са “сухо горящи горива” и за разлика от бензина нямат никакви смазочни свойства. Tе навлизат в горивната камера като газ, имат много по-високо октаново число, генерират по-високи температури на горене, подлагайки на по-високо напрежение горещите и сухи клапани и клапановите легла. Липсата на смазване на клапаните, добавена към високата температура на горене на автогазта или метана, води до преждевременно износване и увреждане на клапаните, явление познато като "износване на клапановите легла". Тогава главата на цилиндъра трябва да се ремонтира или замени. Дори закалените клапани и клапанови легла могат да се увредят поради корозия и прегаряне, когато се използват автогаз или метан. Заедно с постепенната загуба на мощност, увеличената употреба на гориво и вредните емисии, ремонтът на главата и сманата на клапани е голям разход, който се увеличава, когато счупен клапан повреди буталото или блока на цилиндъра. Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е високотемпературна смазка, разработена с цел намаляване износването и предпазването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) автомобили. Васко Газ ЕООД предлага пълната гама продукти и масла на Flash lube.

Аванс процесор

Аванс процесор


Скоростта на горене на пропан-бутана и метана е по ниска от тази на бензина, поради този факт бензиновия двигател губи част от динамичните си качества и се увеличава температурата на горене в горивната камера. От това повишено термично натоварване се получава прегряване и изгаряне на клапаните. За да се избегне този проблем се монтира аванс процесор които променя ъгъла на запалването, искрата се подава по рано имаме по голямо предварение и горивото изгаря изцяло, вследствие на това температурата на изгорелите газове спада. Оптималното изгаряне на горивото води до ПОВИШЕНА ДИНАМИКА И МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ, ПО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО И ПРЕДПАЗВАНЕ НА КЛАПАНИТЕ И КЛАПАНОВИТЕ ЛЕГЛА.
Васко Газ ЕООД изваршва монтаж на аванс-процесори, ние разполагаме с голям асортимент и можем да на намерим решение за всеки автомобил.

Свържи се с нас


Васко - Газ ЕООД, гр. София
Работно време
Понеделник-петък от 9:00-18:00 ч.
Събота и неделя - почивен ден
Сервиз газови уредби: +359889711551
Сервиз за автоматични скоростни кутии: +359895775053